terug naar de startpagina

 

GZVKA-WEDSTRIJDEN

Sinds 2015 heeft "Ge zijt van Kapellen als ... " - met enige regelmaat - al een aantal wedstrijden voor leden en niet-leden georganiseerd. Dit is gestart met de "Fietszoektocht 2015" en loopt nog steeds door met nieuwe wedstrijden (met medewerking van een aantal sponsors). Voorwaarde voor het organiseren van een wedstrijd op GZVKA, is dat al onze leden en bezoekers er kunnen aan deelnemen én dat de wedstrijd exclusief loopt via onze Facebookpagina en/of via de GZVKA-website.

Hier presenteren wij een overzicht van de voorbije wedstrijden, de sponsors ervan én de winnaars van de diverse prijzen.

 

PAASWEDSTRIJD - GZVKA - 04.04.2015

Deze "Paaswedstrijd" was de eerste in de reeks van GZVKA-wedstrijden. De winnaars van de verschillende paaseieren waren WENDY BRAEM, de familie HEUGHEBAERT-SMETS, SWATTI ALIX, LOUISA DE BACKER, JAN VAN CAPPEL en MAYKE VAN DEN BRANDE. Tijdens de middagpauze werd nog een aparte fotoherkenning ingelast. Winnaar van dit middagspel was DIRK MATHYSSEN.

Een speciale prijs - de "vriendelijkste trucker van Vlaanderen" - werd uitgereikt aan NIKO VAN POPPEL, voor zijn oprechte verontschuldigingen op onze Facebook-pagina nà een ongeval met een autobus in de gemeentekern van Kapellen. Meer info kan je HIER vinden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze wedstrijd werd mogelijk gemaakt door onze sponsors ...

        en      

 

GZVKA-FIETSZOEKTOCHT - ZOMER 2015

Kijk HIER voor meer info over deze eerste fietszoektocht, over de talrijke sponsors én over de prijsuitreiking op het gemeentehuis i.s.m. het gemeentebestuur van Kapellen.

De grote winnaar van deze fietszoektocht was BART VAN LAER.

Een uitgebreide reeks sponsors - met dank aan de hulp van "Beleef Kapellen" - zorgde voor de massale prijzenregen. Hun logo's kan je HIER vinden.

 

MOEDERDAGWEDSTRIJD - AZALEA - 15.08.2015

"Moederdag" was een uitgelezen gelegenheid voor onze eerste wedstrijd in samenwerking met "Bloemenatelier Azalea". De wedstrijd werd afgesloten - hoe kan het ook anders - op "Moederdag" zelf en werd gewonnen door CINDY, die haar boeket mocht ophalen bij Ellen.

Met dank aan onze sponsor ...

 

EINDEJAARSWEDSTRIJD - AZALEA - 25.12.2015

Met "Bloemenatelier Azalea" werd ook een "Eindejaarswedstrijd" opgezet, die eindigde op Kerstavond 2015. Het prachtige bloemenboeket werd gewonnen door RINA WAGEMAKERS.

Met dank aan onze sponsor ...

 

NIEUWJAARSWEDSTRIJD - DAGBLADHANDEL KRONIEK - 31.12.2015

Luc Lambotte van "Dagbladhandel Kroniek" bood onze leden een lekkere fles "Almerita" aan, ter gelegenheid van het nieuwe jaar en onze "Nieuwjaarswedstrijd". LUTGARDE VAN LAERHOVEN was de "gelukkige" die dit flesje godendrank mocht kraken.

Met dank aan onze sponsor ...

 

VALENTIJNSWEDSTRIJD - AC NAGELSTYLISTE - 14.02.2016

Door "AC-Nagelstyliste" werd - ter gelegenheid van Valentijn - samen met GZVKA een "Valentijnswedstrijd" georganiseerd, met als inzet een hand- of nagelbehandeling. Op Valentijnsdag werd MARIA LENS de winnares van deze fijne behandeling.

Met dank aan onze sponsor ...

 

SCHRIKKELWEDSTRIJD - COMPUTER-KLINIEK - 06.03.2016

Deze "Schrikkelwedstrijd" - in samenwerking met "Computer-Kliniek" Kapellen - startte - inderdaad - op schrikkelmaandag 29 februari. De winnaars van de drie prijzen werden echter later bekendgemaakt. En dat waren ANN VAN DOORSLAER, CLAUDIA BRAL en ADRIAAN HENDRICKX.

Zij mochten hun prijzen - respectievelijk een speakerset, een pakket beveiligingssoftware en een waardebon - afhalen bij sponsor "Computer-Kliniek" in de Promenade te Kapellen.

Met dank aan onze sponsor ...

 

VADERDAGWEDSTRIJD - MARIE-LEEN -19.03.2016

Speciaal voor de "heren" op GZVKA, boodt Marie-Leen - Dorpsstraat 32 Kapellen - een prachtige Camel-portefeuille aan ter gelegenheid van Vaderdag. De winnaar was echter een "dame": ANNICK PAELMAN.

Met dank aan onze sponsor ...

 

PAASWEDSTRIJD - GZVKA - 26.03.2016

Tijdens deze tweede "Paaswedstrijd" verschenen er op geregelde tijdstippen - zowel op onze Facebookpagina, als hier op onze website - een deel van een foto die eerder reeds gepubliceerd werd op onze FB-pagina of onze GZVKA-website. De deelnemers bleven de hele dag gekluisterd aan hun PC en voor de volgende winnaars leverde dat een gevullen paasmandje op: MAYKE VAN DEN BRANDE, DIRK MATHYSSEN, ROBERT VINGERHOED, ANNEKE BIESEMANS, LEO BEYERS en VERONIQUE WEYTEN.

 

Meer info kan je HIER vinden. De paasmandjes werden aangeboden door een (anonieme) warme bakker en door onze sponsor ...

 

SPRINGKASTEEL - GEERT STUER - 31.05.2016

Met de zomer in aantocht werd door springkastelen en feestbenodigdheden GEERT STUER - Ruysseveltlei 42 te Kapellen - een GRATIS springkasteel en kortingbonnen aangeboden aan de lezers van "Ge zijt van Kapellen als ... ". De winnaar van deze wedstrijd was LUC LAMBOTTE.

Met dank aan onze sponsor ...

 

KERSTWEDSTRIJD - MARIE-LEEN - DECEMBER 2016

Een gewoon lampje ... of méér dan een gewoon lampje ? Dat was de inzet van de "Kerstwedstrijd 2016" in samenwerking met Marie-Leen, Dorpsstraat 32 te Kapellen. Winnares werd DENISE DILLIËN, die het aantal lampjes in de etalage van Marie-Leen - de wedstrijdvraag - het dichtst wist te benaderen.

Met dank aan onze sponsor ...

 

VALENTIJNSWEDSTRIJD - AZALEA - 14.02.2017

Met Valentijn konden we er niet onderuit ... de "VALENTIJNSWEDSTRIJD" - in samenwerking met AZALEA Bloemenatelier - leverde voor de winnaar of winnares een prachtig Valentijnsboeket op. En het was ANKE DE SMET die deze bloemenruiker van Ellen Van Gheem in ontvangst mocht nemen.

Met dank aan onze sponsor ...

 

VADERDAGWEDSTRIJD - MARIE-LEEN - 15.03.2017

Een Tru Virtu luxe-kaartenhouder was de beloning voor het beantwoorden van twee vraagjes in de "Vaderdagwedstrijd", door GZVKA georganiseerd in samenwerking met Marie-Leen, Dorpsstraat 32 te Kapellen. De hoofdvraag was voor velen geen probleem, dus moest de schiftingsvraag de winnaar of winnares aanduiden. En VICKY STAAL benaderde het correcte antwoord het dichtst ... zodat zij de kaartenhouder in ontvangst mocht nemen bij Marleen Hermans.

Met dank aan onze sponsor ...

 

MOEDERDAGWEDSTRIJD - AZALEA - 15.08.2017

Als we de maand augustus inglijden, kan je er donder op zeggen dat er een "Moederdagwedstrijd" van Bloemenatelier AZALEA op komst is. En dan was er - ook in 2017 - weer een fleurig bloemenboeket te winnen door twee vraagjes te beantwoorden. LOUISA DE BACKER - een vaste gaste op GZVKA - deed dat het best. Zij mocht bij Ellen Van Gheem haar bloemenruiker komen ophalen. En onze fotograaf was er bij ...

Met dank aan onze sponsor ...

 

EINDEJAARSACTIE 2017

Eind 2017 gaven we middenstanders en kleine bedrijven met een binding met Kapellen de kans om zich te presenteren aan onze FB-gebruikers. Maar ... voor onze leden van "Ge zijt van Kapellen als ... " moest er ook telkens een cadeautje of korting aan vastzitten. Volgende bedrijven en verenigingen stapten mee in deze actie: Annick Photography (cadeaubon), APV Taxi-Service (korting taxirit), Bloemenatelier Azalea (bloemenboeket), BtFul Interior & Fashion (cadeaubon), Dansgroep Mariposa (proevertjes & welkomsgeschenk), Klusjesdienst Tommeke (10 % korting op klussen), Les Deux Pieds (korting pedicure), Marie-Leen (Ogon kaartenhouder), Phildar Kapellen (breimateriaal), PhotoGraus (kortingbonnen) en Q-Security (10 % korting op beveiliging). Bij deze actie konden talrijke gebruikers van GZVKA iets winnen ... en sommigen ervan hebben we op de gevoelige plaat vastgelegd.

Met dank aan onze sponsors ...

        

        

          

      

  Winnaars

       

                                         DIANE VERHAERT bij BtFul Interior & Fashion          LISA PISA bij Marie-Leen             SARAH GEERTS bij Phildar

 

TOM VAN THIENEN - TERRASVUUR - 26.03.2018

Terrasvuren Tom Van Thienen boodt in 2018 exclusief voor de leden van "Ge zijt van Kapellen als ..." een gratis cadeautje aan (zakje hout of briketten) bij bestelling van een terrasvuur. Vuren worden steeds volgens een thema gemaakt en enkel op bestelling.

Met dank aan onze sponsor ...

 

VADERDAGWEDSTRIJD - MARIE-LEEN - 18.03.2018

Op 18 maart 2018 werd de "Vaderdagwedstrijd" van Marie-Leen afgesloten. Dit keer was er een Tru Virtu Blue Oyster te winnen, een combinatie van kaarten- en geldhouder. De winnaar werd - écht een vader bij zijn eerste Vaderdag - YVES PASSEMIER. Proficiat !

Met dank aan onze sponsor ...

 

MOEDERDAGWEDSTRIJD - AZALEA - 15.08.2018

En ook voor deze Moederdag had Bloemenatelier AZALEA weer een boeket klaar voor een wedstrijd van GZVKA. En dit jaar was de winnares SOFIE HUYGHE. Het boeket mocht ze - rond Moederdag - afhalen bij Ellen in haar bloemenzaak aan het Marktplein.

Met dank aan onze sponsor ...

 

WINTERWONDERLAND - OPEN DEUR - AZALEA - 08.12.2018

Ter gelegenheid van "Winterwonderland" - de Open Deur van Bloemenatelier AZALEA rond de feestdagen en het eindejaar - werd er weer een wedstrijdje online gezet op de Facebookpagina van GZVKA. Uit de talrijke deelnemers werd - door een onschuldige kinderhand - WENDY DRIESEN als winnares van het kerstboeket getrokken.

Met dank aan onze sponsor ...

 

WEDSTRIJD - 15.000 LEDEN - 12.01.2019

... en de winnares is bekend: ANNELIES VANDEBROEK uit Hoevenen wint de extra prijs van Geert Stuer - een dagje gratis springkasteel - en het vaste cadeautje voor elk nieuw 100ste lid - de "eclairkes" van Erwin Gryp.

Met dank aan onze sponsor ...

 

MOEDERDAGWEDSTRIJD - AZALEA - 15.08.2019

Tja, Moederdag ... dan kan je het al raden: een boeket bloemen in de aanbieding. En natuurlijk opnieuw geschonken door Ellen Van Gheem van Bloemenatelier AZALEA. Ook hier moesten weer enkele vraagjes opgelost worden en kwam er een trekking aan te pas om uit de correcte antwoorden een winnares aan te duiden. Ditmaal ging het prachtige boeket naar EDITH LEGEIN.

Met dank aan onze sponsor ...

 

EINDEJAARSWEDSTRIJD - DE JACHTHOORN - 05.12.2019

Eind 2019 kwam er een nieuwe sponsor opduiken voor een wedstrijd op onze pagina: traiteur-feestzaal "De Jachthoorn". Uitbater Luc Van Walle stelde 6 geschenkbons ter beschikking voor de winnaars van zijn wedstrijd. En die bons werden gewonnen door SANDY NAUMANN, MARIANNA VDBGRT, GEZIN SMET-DE REN (zie foto), ILSE CHARPENTIER, SARY VLAMINCKX en STEFANIE VAN EETVELDE. Smakelijk !

Met dank aan onze sponsor ...

 

KERSTWEDSTRIJD - OPEN DEUR - AZALEA - 05.12.2019

Ook voor de Open Deur van Bloemenatelier AZALEA in 2019, mochten we weer een "Kerstwedstrijd" organiseren op onze pagina. Het eindejaarsboeket ging ditmaal naar KRISTEL DE PRINS, die op zaterdag 7 december voor de lens van onze fotograaf haar kerstboeket mocht presenteren.

Met dank aan onze sponsor ...

 

VALENTIJNSWEDSTRIJD - AZALEA - 14.02.2020

En geen Valentijn zonder bloemen (en voor de heren een drankje) bij Bloemenatelier AZALEA. Met uiteraard een speciaal boeket voor de deelnemers aan de wedstrijd op de Facebookpagina van "Ge zijt van Kapellen als ...". Een massale deelname noopte ons weer tot het zoeken van een "onschuldige kinderhand" om de winnaar aan te duiden. En deze winnaar was een winnares: LEENTJE COOLS zag haar Valentijn extra beloond met een superboeket van Ellen Van Gheem.

Met dank aan onze sponsor ...

 

WEDSTRIJD - 17.500 LEDEN - 11.03.2020

Onze wedstrijd - met een gratis springkasteel van Geert Stuer als inzet - werd gewonnen door SOFIE VANDEBROUCK, als 17.500ste lid van onze pagina. Op woensdag mocht zij de prijs ontvangen uit handen van de sponsor, samen met een extra cadeautje van "Ge zijt van Kapellen als ... " uit handen van beheerder Dirk Van Laer. Onze fotograaf was er natuurlijk bij ...

Met dank aan onze sponsor ...

 

WEDSTRIJD - WIN GESCHENKVERPAKKING OLIJFOLIE - 21.11.2020
 

Als lokale vereniging ondersteunt Lions Club Antwerpen Moerland heel wat goede doelen, waaronder ook enkele lokale. De leden van "Ge zijt van Kapellen als ... " konden met deze wedstrijd 3 geschenkverpakkingen olijfolie winnen. De winnaars - MYRIAM VAN HAL, MARIA HUYBRECHTS en DAGMAR VAN HEMELDONCK - werden door een onschuldige hand getrokken uit de deelnemers. Bedankt en een warme groet van Lions Club Antwerpen Moerland !

Met dank aan onze sponsor ...

 

WEDSTRIJD - 20.000 LEDEN - 07.04.2021

Ge zijt van Kapellen als ge...’ heeft op 15 februari 2021 de kaap van 20.000 leden bereikt. Het 20.000ste lid, JELLE STRIJBOS, kreeg cadeautjes van onze plaatselijke sponsor Geert Stuer en de beheerders van de Facebookgroep. 

Met dank aan onze sponsor ...