terug naar de startpagina

 

GZVKA-WEDSTRIJDEN

Sinds 2015 heeft "Ge zijt van Kapellen als ... " - met enige regelmaat - al een aantal wedstrijden voor leden en niet-leden georganiseerd. Dit is gestart met de "Fietszoektocht 2015" en loopt nog steeds door met nieuwe wedstrijden (met medewerking van een aantal sponsors). Voorwaarde voor het organiseren van een wedstrijd op GZVKA, is dat al onze leden en bezoekers er kunnen aan deelnemen n dat de wedstrijd exclusief loopt via onze Facebookpagina en/of via de GZVKA-website.

Hier presenteren wij een overzicht van de voorbije wedstrijden, de sponsors ervan n de winnaars van de diverse prijzen.

 

PAASWEDSTRIJD 04.04.2015

Deze "Paaswedstrijd" was de eerste in de reeks van GZVKA-wedstrijden. De winnaars van de verschillende paaseieren waren WENDY BRAEM, de familie HEUGHEBAERT-SMETS, SWATTI ALIX, LOUISA DE BACKER, JAN VAN CAPPEL en MAYKE VAN DEN BRANDE. Tijdens de middagpauze werd nog een aparte fotoherkenning ingelast. Winnaar van dit middagspel was DIRK MATHYSSEN.

Een speciale prijs - de "vriendelijkste trucker van Vlaanderen" - werd uitgereikt aan NIKO VAN POPPEL, voor zijn oprechte verontschuldigingen op onze Facebook-pagina n een ongeval met een autobus in de gemeentekern van Kapellen. Meer info kan je HIER vinden.

Deze wedstrijd werd mogelijk gemaakt door onze sponsors ...

        en      

 

GZVKA-FIETSZOEKTOCHT ZOMER 2015

Kijk HIER voor meer info over deze eerste fietszoektocht, over de talrijke sponsors n over de prijsuitreiking op het gemeentehuis i.s.m. het gemeentebestuur van Kapellen.

De grote winnaar van deze fietszoektocht was BART VAN LAER.

Een uitgebreide reeks sponsors - met dank aan de hulp van "Beleef Kapellen" - zorgde voor de massale prijzenregen. Hun logo's kan je HIER vinden.

 

MOEDERDAGWEDSTRIJD - 15.08.2015

"Moederdag" was een uitgelezen gelegenheid voor onze eerste wedstrijd in samenwerking met "Bloemenatelier Azalea". De wedstrijd werd afgesloten - hoe kan het ook anders - op "Moederdag" zelf en werd gewonnen door CINDY, die haar boeket mocht ophalen bij Ellen.

Met dank aan onze sponsor ...

 

EINDEJAARSWEDSTRIJD - 25.12.2015

Met "Bloemenatelier Azalea" werd ook een "Eindejaarswedstrijd" opgezet, die eindigde op Kerstavond 2015. Het prachtige bloemenboeket werd gewonnen door RINA WAGEMAKERS.

Met dank aan onze sponsor ...

 

NIEUWJAARSWEDSTRIJD - 31.12.2015

Luc Lambotte van "Dagbladhandel Kroniek" bood onze leden een lekkere fles "Almerita" aan, ter gelegenheid van het nieuwe jaar en onze "Nieuwjaarswedstrijd". LUTGARDE VAN LAERHOVEN was de "gelukkige" die dit flesje godendrank mocht kraken.

Met dank aan onze sponsor ...

 

VALENTIJNSWEDSTRIJD - 14.02.2016

Door "AC-Nagelstyliste" werd - ter gelegenheid van Valentijn - samen met GZVKA een "Valentijnswedstrijd" georganiseerd, met als inzet een hand- of nagelbehandeling. Op Valentijnsdag werd MARIA LENS de winnares van deze fijne behandeling.

Met dank aan onze sponsor ...

 

SCHRIKKELWEDSTRIJD - 06.03.2016

Deze "Schrikkelwedstrijd" - in samenwerking met "Computer-Kliniek" Kapellen - startte - inderdaad - op schrikkelmaandag 29 februari. De winnaars van de drie prijzen werden echter later bekendgemaakt. En dat waren ANN VAN DOORSLAER, CLAUDIA BRAL en ADRIAAN HENDRICKX.

Zij mochten hun prijzen - respectievelijk een speakerset, een pakket beveiligingssoftware en een waardebon - afhalen bij sponsor "Computer-Kliniek" in de Promenade te Kapellen.

Met dank aan onze sponsor ...

 

VADERDAGWEDSTRIJD 19.03.2016

Speciaal voor de "heren" op GZVKA, boodt Marie-Leen - Dorpsstraat 32 Kapellen - een prachtige Camel-portefeuille aan ter gelegenheid van Vaderdag. De winnaar was echter een "dame": ANNICK PAELMAN.

Met dank aan onze sponsor ...

 

PAASWEDSTRIJD 26.03.216

Tijdens deze tweede "Paaswedstrijd" verschenen er op geregelde tijdstippen - zowel op onze Facebookpagina, als hier op onze website - een deel van een foto die eerder reeds gepubliceerd werd op onze FB-pagina of onze GZVKA-website. De deelnemers bleven de hele dag gekluisterd aan hun PC en voor de volgende winnaars leverde dat een gevullen paasmandje op: MAYKE VAN DEN BRANDE, DIRK MATHYSSEN, ROBERT VINGERHOED, ANNEKE BIESEMANS, LEO BEYERS en VERONIQUE WEYTEN.

 

Meer info kan je HIER vinden. De paasmandjes werden aangeboden door een (anonieme) warme bakker en door onze sponsor ...